Recepties en sfeermuziek

Submenu

Live sfeermuziek Viool en/of Piano

Wil je je gasten sfeervol vermaken op uw receptiedinertentoonstellingconferentievergadering enz. dan is dit programmavoorstel waarschijnlijk iets voor jou. Of misschien wil je je geliefde partner, vriend(in) of vrienden verrassen met livemuziek tijdens een speciale gelegenheid?

Een mooie ruimte en lekker eten is natuurlijk fijn, maar maakt sfeervolle muziek het niet nog specialer?   En als je op deze muziek ook nog af en toe kan (stijl)dansen?

Dit programmavoorstel bestaat uit live achtergrondmuziek en is geschikt voor feest/vergaderzalenrestaurants of gewoon bij jou thuis.

Het omvat een mix van verschillende muziekstijlen om een leuke ambiance te creeren tijdens familiaal of zakelijk diner of receptie.

Ons repertoire bestaat uit een mix van de stijlen (licht)-klassiekpopjazzfilmmusical.

Wij beschikken over een digitale piano die wij kunnen meebrengen.
Een digitale piano of stage piano is qua geluid vergelijkbaar met een concertvleugel en is dus geen keyboard.
Het is uiteraard ook mogelijk om op een aanwezige piano of vleugel te spelen, mits deze zich in goeie staat bevinden en gestemd zijn.

Voor kleine ruimtes binnen kunnen we (indien nodig) gebruikmaken van een kleine versterker.
Voor grotere ruimtes en voor buiten maken we gebruik van een geluidsinstallatie (PA), bestaande uit twee speakers op een standaard en een basspeaker.   Houd rekening met een minimale opbouwtijd van 45 minuten.

Bekijk ook eens de Musicato show, a visual music journey through time.
Hier wordt viool en piano live gecombineert met sfeerbeelden op een projektiescherm.

Bekijk de voorbeeld speellijsten met mogelijke stukken, daar kun je ook wat geluidsfragmenten beluisteren.
Kies hieronder de gewenste bezetting voor meer details over geluidsversterking e.d.


Fotoalbums:

Hieronder staan wat fotoalbums van enkele recepties. Voor een impressie klik op de foto.


Mogelijke bezetting:

Duo Spirito Crea

Ons Duo Spirito Crea verzorgt met veel plezier optredens viool en piano. Wij hebben de beschikking over een digitale piano en kunnen de akoestische viool eventueel een beetje uitversterken Meer..

Pianiste Vera Melnichenko

Huur Pianiste Vera Melnichenko uit Maastricht in voor feest, (huis)concert, ensemblespel, missen en ceremonies, studiowerk, solospel en koorbegeleidingen Meer..

Violist Dennis Wijntjens

Huur Violist Dennis Wijntjens uit Maastricht in voor uw feest, (huis)concert, missen en ceremonies, orkestwerk (uithulp), solospel, ensemblespel, studiowerk en koorbegeleiding Meer..

Musicato (met beeld)

Musicato is een wervelende show met klassieke en hedendaagse livemuziek omlijst met beeld. Viool en piano worden ondersteund door sfeerbeelden op een groot projektiescherm. Meer..