Muziekles Maastricht

We zijn weer geopend voor muziekles op onze lokatie of aan huis.
Je kunt je uiteraard ook nog steeds aanmelden voor onze Online live muziekles via videobellen.

Submenu

Vioolles

Vioolles


De viool wordt ook wel de koningin der instrumenten genoemd. Het is een schitterend instrument waarmee je de sterren van de hemel kan spelen. Meer..

Pianoles


Een piano is een heel veelzijdig instrument. Op een piano kun je een heel orkest nadoen en kun je verschillende soorten muziek spelen. Meer..

Altvioolles


Een altviool heeft een lage, mysterieuze, nasale, donkere klank. Je kunt viool en altviool het beste vergelijken met de sopraan en alt in de zangstemmen Meer..

Groepsvioolles


Groepslessen zijn heel geschikt voor ouder/kind, broers/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes. 
Ze zijn heel betaalbaar aangezien de lestijd wordt verdeeld Meer..

Samenspel


Zoek jij iemand om samen muziek te maken? Wij geven samenspel-les oftewel samenspel of ensemblespel genoemd, leuk en leerzaam tegelijk. Meer..

Online live muziekles


Online live vioolles, pianoles, altvioolles en samenspel lessen via videobellen via Skype, Facetime of Teams. Ik kom live je kamer binnen via je beeldscherm Meer..

Online muziekles


Je kunt bij ons ook online muziekles volgen, bv. je viool leren stemmen, tips bij het oefenen, de toonladder, tempo van meespeelbegeleidingen aanpassen Meer..

Live samenspel online


Online live samenspel; vertragingsvrij muziekles volgen, repeteren, musiceren of improviseren via het internet. Hulp op afstand mogelijk Meer..

Subsidies voor muziekles


Muziekles is over het algemeen wat duurder dan andere hobby’s omdat het individueel het beste werkt. Voor minder draagkrachtige ouders van kinderen tot 18 jaar zijn er zeker mogelijkheden om subsidie te krijgen. Meer..

Muziek maakt slim


Muziek maken is leuk en bovendien tonen wetenschappelijke onderzoeken aan dat musiceren een zeer positieve invloed heeft Meer..

Leerlingenpagina
Speciaal voor onze leerlingen: onze online agenda, info over dit schooljaar, tips bij het oefenen en nog veel Meer..

Nieuws


Wil je op de hoogte zijn wat er bij onze lespraktijk leeft, bekijk dan onze Facebook-pagina Meer..