Muziekles Maastricht

Submenu

Vioolles

vrolijk-vioolmeisje
De viool wordt ook wel de koningin der instrumenten genoemd. Het is een schitterend instrument waarmee je de sterren van de hemel kan spelen. Meer..


Pianoles

Een piano is een heel veelzijdig instrument. Op een piano kun je een heel orkest nadoen en kun je verschillende soorten muziek spelen. Meer..


Altvioolles

viola
Een altviool heeft een lage, mysterieuze, nasale, donkere klank. Je kunt viool en altviool het beste vergelijken met de sopraan en alt in de zangstemmen Meer..


Online live muziekles

webcamviool8
Online live vioolles, pianoles, altvioolles en samenspel lessen via videobellen via Skype of Facetime. Ik kom live je kamer binnen via je beeldscherm Meer..


Samenspel


Zoek jij iemand om samen muziek te maken? Wij geven samenspel-les oftewel samenspel of ensemblespel genoemd, leuk en leerzaam tegelijk. Meer..


Online muziekles

sheetmusic
Je kunt bij ons ook online muziekles volgen, bv. je viool leren stemmen, tips bij het oefenen, de toonladder, tempo van meespeelbegeleidingen aanpassen Meer..


Muziek maakt slim


Muziek maken is leuk en bovendien tonen wetenschappelijke onderzoeken aan dat musiceren een zeer positieve invloed heeft Meer..


Subsidies voor muziekles

Subsidies voor muziekles
Muziekles is over het algemeen wat duurder dan andere hobby’s omdat het individueel het beste werkt. Voor minder draagkrachtige ouders van kinderen tot 18 jaar zijn er zeker mogelijkheden om subsidie te krijgen. Meer..


Leerlingenpagina


Speciaal voor onze leerlingen: onze online agenda, info over dit schooljaar, tips bij het oefenen en nog veel Meer..